Дворецът Унахтсамкайт

Go down

Дворецът Унахтсамкайт

Post by Heavenly_Fire on Tue Aug 29, 2017 9:23 pm

Дворецът Унахтсамкайт е летния дворец на краля на Мидхайм, Хиредерф втори. Дворецът е едноетажен без големи стени които да го пазят. Причината за липса на стени е, че двореца се намира по средата на кралство Мидхайм, а нито една армия не е достигала на повече от 50 километра в дълбочина на територията на Мидхайм. Лятната гвардия се счита за една от най-елитните гвардейски единици на кралство Мидхайм.

Двореца е сравнително млада сграда, построен в чест на Хиредерф, който започва строежа му на 2рата година от наследяването на короната и го завършва на 4тата година. Вече 25 години на власт, дворецът се е превърнал в лятната резиденция на краля, където се събира с останалите аристократи и се отдават на музика, култура и обсъждане на идеи за управление. Счита се, че решенията вземани през лятото в Унахтсамкайт са решенията, които задават тона на управление в държавата.

Макар един от най-добрите и най-смелите предводители на войската, Хиредерф Втори, наричан Велики от простолюдието, е и изключителен музикант и меценат на музиката. Самият той е един от най-добрите флейтисти в Мидхайм. Заради възхищението на Хиредерф към архитектурата на Империон, летния дворец е построен с помощта на архитекти доведени от Империята.

Heavenly_Fire

Posts : 14
Join date : 2017-08-23

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum