Дерин Де Мело

Go down

Дерин Де Мело

Post by Blackbird on Wed Aug 30, 2017 6:42 pm

Име: Дерин Де Мело
Години: 17
Нация: Тал Терион (Смесен)
Външен Вид: Висок за годините си; светлолик, светлокос и луничав. Отличителен белег са очите му, които са различни на цвят – лявото е синьо, а дясното кафяво.

История: От седем поколения насам наследниците в рода Де Мело са алхимици. Бащата, чичовците и дядото на Дерин, както и двамата му по- големи братя, са завършили обученитето си за алхимици с отличие и са били посветени в Гилдията на Хала Орад, това се очаква и от него.
Изтърсакът на семейството, той обаче прилича на майка си; албионка от аристократичен род с изключителни заложби в приложната магия, тя отказва да стане част от Маяните и бива прокудена; родителите й и осигуряват спокоен живот в покрайнините на столицата на Тал Терион, преди да прекъснат всякакъв контакт; по-късно тя се омъжва за Мауро Де Мело и семейството им живее щастливо докато тя не загива заради усложнения при раждането на Дерин и сестра му Аурелия.
Момчето няма никакакъв таланти или страст към алхимията и би провалил обучението си ако сестра му не му помагаше. Дерин вярва че магията и душата могат да му дадат много повече и тайно се обучава в практитката на майка си, четейки материали от частната й библиотека, която баща му смята че е заключил.

Допълнително: Това което никой не осъзнава е, че душата на майка му остава заключена в лявото му око, при опитите на баща му да я спаси по- време на раждането му.


Blackbird

Posts : 1
Join date : 2017-08-30

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum