Кел

Go down

Кел

Post by Nohime on Tue Sep 26, 2017 5:45 pm

Име: Кел

Години: 22-27

Външен Вид: Кел е висок и слаб с тъмна кожа, кафяви очи и коса, което силно го отличава от нордите сред които живее. На дясната му ръка има татуировка на дракон който се увива до рамото му. Около Нордите той обикновено крие татуировката тъй като в тяхната религия драконите са символ на унищожеие.

История: Кел е бил намерен от флота на Нордия преди пет години носейки се на отломки от кораб. Когато моряците го разпитват от къде идва той няма спомен за нищо. Името ‚Кел‘ му е дадено от капитана на кораба който го намира. Не знае как се е озовал в морето, нито какво се е случило на кораба от който е дошъл. Нордите го взима със себе си и го представят във Фолквар където Племенния съвет му позволява да остане и да се засели с някое от племената. Кел избора за свой дом племето Морган което обитава южите части на Нордия. Макар и основния поминак на племето да е риболов, Кел никога не успява да усвои занаята. За сметка на това той има силен интерес към местния ковач и започва да работи с него и да изучава занаята му. Кел има добро познание за мечове и ножове, което го кара да мисли, че преди нордите да го намерят е бил чирак или син на ковач, но едиснтвеното му доказалтество за това е знанията и уменията му с мечове които не може да обясни по никакъв друг начин. От друга страна слабата му и стройна физика по никакъв начин не наомня на човек който е прекарал дълго време служейки си с чук и наковалня.
Дълго време Кел бива голяма атракция за всички в Морган, но с годините той става част от племето и малко хора гледат чудато на него. Често пътува до Фолквар за да се среща с чужди търговци и занаятчии надявайки се че описанията им за техните родни места ще породи някакви спомени у него, но това не дава резултат. Посещава повечето жреци в нордия, но отново никой от тях не може да му даде отговор

Допълнително: Кел е мълчелив и няма много приятели или врагове сред нордите. Липсата на спомени го кара да стои настрана от всички и от всичко и звърза много малко близки отношения освен ако не е необходимо. Липсата му на спомени постоянно го измъчва и той търси начини да си спомени кой е бил или от къде е дошъл.

Nohime

Posts : 10
Join date : 2017-08-23

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum