Двореца на Императора

Go down

Двореца на Императора

Post by Nohime on Thu Aug 24, 2017 4:48 pm

Двореца на Императора се намира в столицата Арандис. Преди години, когато империята е била само едно малко кралство двореца е бил добре укрепена крепост създадена едиснтвено за защита в случай на атака от околните крластва. Днес от старата крепост не е останало почти нищо, двореца и обграждащите го креспотсни стени са престроявани множество пъти, за да осигорят макисмална защита на Императора и неговото семейство. Двореца се състои от две главни части: публична и императорски двор. Публичната част се състои от голяма катедрала където всеки може да отдаде своята почит към императора чрез молитва или дарение. Свещенниците в храма се наричат вестери и всеки един от тях е назначен лично от императора за да разпространява култа към неговата личност. Друга важна постройка в тази част е императорския съвет до която имат достъп само благородници и членове на съвета.

Императорския двор е най-силно охраняваната част на доверца отделена не само с дебели крепостни стени, но и значителна охрана. Личната гвардия на императора, наречените Черните лъвове заради герба на плащовете си, охраняват достъпа до тази част на двореца и самия император.

Важни личности:

Император Егар Лорен - 25 годишен, наследил трона от баща си когато е бил едва на 11. Известен с импулсивния си нрав и жестокост към тези които не почитат култа към личността му.

Ала Лорен - императриса, съпруга на Егар и майка на 3 годишният им син.

Силваракс Гоер - капитан на Черните лъвове смятан за най-добрия воин в империята.

Херос - главния вестер чието седалище е в храма, мъж на 60 години с фанатично преклонение към инператора и силна омраза към всеки който не почита представителя на бог на земята.

Nohime

Posts : 10
Join date : 2017-08-23

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum