Еагар Зилес

Go down

Еагар Зилес

Post by Heavenly_Fire on Tue Aug 29, 2017 9:43 pm

Име: Еагар Зилес

Години: 45

Нация: Месембрия

Външен вид: Еагар е по-висок от повечето си сънародници. Височината му, прикрива продълговатите мускули, които опасват цялото му тяло. Косата му е силно посребрена, обръсната от всички страни освен на върха на главата където е вързана на стегнат сребрист кок. Очите му са черни. Има леко накуцване с левия крак, което се дължи на бойна травма получена от минотавър. Винаги носи копието и меча си, които са препасани на гърба му.

История: Еагар е роден в крайграничния град Рез в Северен Истър. Още от малък се сблъсква с набезите на горските животни, които малтретират града и околните села. От както се е научил да ходи се е научил да борави с меча и копието, за да бъде част от защитата на територията от набезите от минотаврите и троловете от близките гори. След като става част от трети северен легион се отличава със смелост и храброст, като сам защитава село Зела от съюза на минотаврите и тролове, които успяват да избият легионерското му единица. Успява да задържи достъпа на минотаврите достатъчно дълго, за да може да дойдат подкрепленията от останалия му легион, като сам се изправя пред нападащата група минотаври. Историята му бързо се разнася из Месембрия и на 30тата му годишнина, след смъртта на предния Върховен предводител на Армиите му предлагат да заеме поста. Вече 15 години Еагар, успява да защити Северните територии от набезите на минотаври и тролове.

Допълнително: След битката за село Зела, косата му побелява, от ужаса който преживява защитавайки селото и местните хора му дават своеобразната фамилия Зилес, което ще рече среброкоси.

Heavenly_Fire

Posts : 14
Join date : 2017-08-23

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum